Pyssel

Photoshop-aktions

Jag skall börja jobba i morgon och har haft världens ågren hela dan. Har suttit och roat mig med Photoshop och lekt runt lite med aktions. Jag hittade en hel sida med massor att ladda ner och har testat runt lite. En del var lätta att förstå andra fördjupade jag mig lite mera i som den här när en del av bilden går ur ramen.

Jag skall testa dem i morgon om jag inte är helt utsliten efter jobbet. Ruggigt tungt att börja jobba.

Jag tänkte jag skulle prova att scrappa i photoshopen i stället för mitt scrapping program. Satt och letade efter olika ramar men blev fast på aktions i stället. Helt fascinerande att trycka på play och det fixar fram en massa kul. Det finns massa gratis Photoshop actions.

 Huu, tänk om man skulle gjort denna bild för bild.        PanosFX.com 3D

Nej nu får jag nog gå och lägga mig, annars blir jag sittandes här hela natten och kommer till jobbet som ett ut….. päron och det vekar väl lite konstigt med tanke på att jag haft semester och skall vara utvilad!?

Leave a Reply

Översätt sidan »