Kärringonsdag

Dag-Otto

Ja då var det Elvys onsdag och hon ville ha hjälp med att bygga en klätterställning så Carl-Otto hade något att klättra på. Elvy hade fått en liten klätterställning av Jimmy och ville ha den utbyggd. När jag kom med Shakira så flög Carl-Otto upp på köksskåpet och satt där en bra stund innan han kom ner och hälsade. Han tyckte 2 hundar kunde väl gå an men en tredje det blev lite väl mycket att hålla koll på. Elvy bjöd på väldig god mat, wokade grönsaker och ris. Sedan satte vi i gång med klätterställningen.

Det blev ett himla vändande och diskuterande hur vi skulle fästa allt. Men till sist var vi eniga och dammsugarslangen blev riktigt bra när vi hade klätt den en bit. Elvy får fixa till resten för klockan gick med en farlig fart och vi behövde åka hem till ungarna. Jag tycker det är kanon rolig att pyssla och bygga olika ting. När barnen var små så hade Elvy och jag massor av knasiga projekt som vi höll på med, så det är något jag har saknat.

Carl-Otto tyckte ställningen var jätterolig om än lite läskig innan han har fått kläm hur han skall leka utan att ramla ner.

Leave a Reply

Översätt sidan »