Kärringonsdag

En svinkall onsdag

Svinkallt ute idag och vi skulle lägga papp på innertaket i Tores garage. Funderade på om jag skulle ta termobyxor på mig men tyckte att det nog var att överdriva lite. Det är ju inte vinter än! Så när jag kom från jobbet idag så städade jag och hämtade massor ved, förberedde både ved spisen och den öppna, så det bara skulle vara att tända när jag kom hem. När jag kom till Rosa så ångrade jag att jag inte tog termo byxor ändå. Det var svin kallt i garaget och jag blev stel av att sitta still och häfta papp.

Häftapparaten som Tore hade var definitivt inte kärringvänlig så hälften av stiften kom ut i slowmotion och trillade ner på golvet. Jag får se till att äta massor av spenat om vi skall använda den någon mer gång. Rosa hade lagat kyckling och ris idag som var jätte mör och god. Taket blev riktigt bra och det är kul att lära sig nya grejer.

Sen är det en fördel med att Tore är bra på att hålla masken när Rosa och jag kommer med våra knasiga idéer om hur man skall gå till väga. Han tittar bara lugnt på oss och säger att det inte funkar, men vi kan ju prova om vi vill. När vi gör sådant här arbete är det kanon när Tore är med och kan styra upp oss. Fast det är klart han vill väl att garaget skall stå kvar ett tag till. Sitter nu och har fått tänt i spisarna och det börjar bli riktigt varmt och gott, det är bara en bra film som fattas.

Leave a Reply

Översätt sidan »