Familjen

Första Advent

Äntligen är mitt kök renstädat och fint. Skall in i duschen och åka bort till mamma så hon får upp sin adventsljusstake. Sedan åker jag nog till Rosa som ringde mig nyss och bjuder på tårta och advents kaffe. För första gången har jag varit sen med storstädningen, normalt sett så brukar jag sätta upp min jul stad första advent. Det är något som jag har kört sedan barnen var små och som de gillar fortfarande annars vill de inte ha något julpynt i sina rum frånsett advents ljus stake. Eventuell kan Micael tänka sig en gran i sitt rum i år men inga tomtar.

Ungarna kommer nog vilja ha så tomte fritt som möjligt tills den dagen de får egna barn och ser det roliga i det igen. Det är den äldsta katten Busen som ligger på ramen, har sover sig igenom det mesta. När han var yngre var han livrädd för dammsugaren men nu verkar det inte vara något som stör honom när han har somnat. Tja det skulle väl vara om jag öppnar en burk kattmat, då spelar det ingen roll vart han än befinner sig så kommer han farandes.

Leave a Reply

Översätt sidan »