Familjen

Min Julstad

Jag har äntligen gjort klart jul staden. Hade tänkt att bara ha stad i mitten av bokhyllan men Micael ville ha över hela nedre hyllan. Micael hjälpte till att lägga ut bomullen. Första gången jag såg en jul stad var hos Claes-Olofs moster. Sen dess så har vi kört det varje år. I år gjorde jag en stor grotta i mitten och nästa år skall jag nog göra en mindre men använda mera hönsnät så det inte blir så platt vid sidorna. Förr hade jag en massa tomtar i hela huset men det har blivit mindre med det för varje år. Tycker det räcker med jul staden, det blir fortfarande knorr på ungarna fast de är tonåringar om jag föreslår att vi skall skippa den.

När ungarna var små satt de och lekte med tomtarna och ett år hade jag även en tåg bana i mitten som de höll på med. Det är kul att Elvy har hakat på med jul stad, hoppas hon lägger ut bilder för hennes är gigantisk i år. Jag försöker göra en så liten som möjligt och hon en så stor som möjligt. Det är alltid lika spännande att se hur hennes ser ut år efter år.

Leave a Reply

Översätt sidan »