Familjen

Mormors plastgran

Micael har satt upp sin mormors gamla plastgran. Jag tycker den är jätte fin, det är lite olika nyanser grönt i barren så den ser rätt läcker ut när den är pyntad. Jag blev riktigt glad över att han ville ha den, men han såg lätt chockad ut när jag kom in med en plastpinne och barr i en låda. Han fick till sist ihop den och den blev riktig stor i hans rum, vår takhöjd är bara 2.10. Det är roligt att jag har en del gammalt julpynt kvar från att jag var liten och som mina föräldrar har haft i flera år, när de var riktigt unga. Även all plast pynt har sin charm, visserligen sätter jag inte upp det men de är roliga att ha kvar.

Så idag satte jag även in min gran, en liten tjock rackare. Den blev inte riktigt färdigpyntad idag för glittret verkar ha försvunnit. Jag hittade mammas gamla julgransbelysning, ljusen är lite mindre och verkligen sköra men funkar fint och helt gjorda i glas. Sökte på nätet efter lite information om plastgranen, hur gammal den kan tänkas vara osv. Hittade denna härliga sidan, kolla in katten!!

Leave a Reply

Översätt sidan »