Utflykter

Promenad vid Flabäck

Det är härligt att vara ledig men man blir lite mossig av att sitta inne. Fick med min gubbe idag på en mysig promenad vid Flabäck. Den gamla gränsen till Danmark låg där förut. Sist vi gick här är nog ca 10 år sedan och det har tillkommit mängder av hus. Men de har bevarat gravfältet och den gamla borgen.

Helt otrolig att gränsen låg i Kållered.

Det här huset tyckte jag bara såg för mysigt ut, synd att man inte kan med att fråga hur tornet ser ut inuti. En del hus låg nästan på varandra men annars så har de planerat husen väl i miljön. Flera hus hade massa snickarglädje och väldigt mysiga trädgårdar. Husen ligger mitt bland berg och rejäla sluttningar så det var kul att se hur de hade byggt och utnyttjat tomterna till max. Flera hade udda tomtar som klängde längs husväggar och den här stora tomten på däcket är ju jätte tuff.

Det var lite små kyligt men väldigt uppfriskande med en promenad och desto mysigare när man kommer hem till kaffet. Det är nog väldigt vackert här på sommaren med den lilla sjön och de gamla vägarna. By vägen går härifrån och sedan ner mot Kållereds kyrka och längs vår ena hage.

Jag har haft en härlig dag och önskar er alla ett Gott Nytt År.

Leave a Reply

Översätt sidan »