Kärringonsdag

Glas pyssel

Jag hade hittat massor av stavar i glas som jag tänkte man kunde hitta på något kreativt med på vår kärring kväll. Tog fram julpynt som jag inte använt i granen, band av alla de slag och siden blommor. Elvy hade en extra limpistol med sig och glitter. Rosa hade världens huvudvärk och mådde pyton så hon låg hemma och kurerade sig. Synd för vi gör så olika grejer även om vi har till synes lite material att jobba med, så det hade varit spännande att se hur hennes glas mobil hade blivit. Fast det är klart det kommer mer chanser jag har väl ett par 1000 glasstavar i kokhuset. Fattade aldrig riktig vad Olle som släpade hit all jox skulle med dem till. Hade de inte varit så tunga hade de åkt för länge sedan. Men nu är jag glad att de kom till användning.

Elvy hon gjorde sina i pastell färger och det blev så himla sött. Hon skojade om att det bara fattades att någon av hennes döttrar kom hem och sa att de var gravida med tanke på att hennes mobil blev så baby söt. Jag valde mörkare färger och blev helt uppslukad av att fixa lite igelkotts stuk på mina stavar. Vi blev lite fulla i skratt för jag glömde av att äta och det var knäpptyst i köket, samma härliga tystnad som när vi gjorde pepparkakshusen. Vi kommer att göra detta fler gånger och fixa in lite glasfärg och annan dekoration. Jag har gott om glasstavar och detta var jätte roligt att göra så Rosa får vara med och fixa en mobil till sin uteplats.

Leave a Reply

Översätt sidan »