Kärringonsdag

Elvys nya stol

Fortsatta att fixa mina fönster och placera ut mina nya växter när jag kom hem idag. Det är ett par växter till jag behöver köpa så ser det hyfsat ut i mina fönster. Har inte köpt växter på flera år så orkidé utställningen var kanon att gå på så man fick tillbaka lusten för växter. De sista växterna jag köpte skall vara riktigt tåliga men det återstår att se. Jag har definitivt inga gröna fingrar utan sidenblommor har varit det smidigaste att ha, inte ens kaktusarna har klarat sig speciellt länge.



På kvällen skulle vi klä färdigt Elvys stol som hon hade köpt förra onsdagen på RK. Häftapparaten strulade så det gick åt mängder med stift. Till sist tröttnade Elvy och tog fram sin pappas gamla häftstift. Och då menar jag riktigt gamla stift. Det var helt omöjligt att få av plasten och stiften var betydligt mindre än de som finns nu. Stols dynan blev färdigklädd idag i alla fall så får hon fixa dekorationsbandet själv. Vi åt go mat och kopplade av framför tv:n, som tur var hade vi ätit färdigt innan den nya serien Rent hus började .


Jag har precis fått klart lamporna i fönstret när gubben klev innanför dörren och tyckte det såg mysigt ut i fönstret. Nu skall jag lägga mig så jag orka till jobbet i morgon.

Leave a Reply

Översätt sidan »