Hundarna

Snart……

Förhoppningsvis får jag snart den här hästlastbilen som man kan ha 2 hästar i, det har varit lite svårt att hitta en bil som klarar 1 400 kilo. De flesta bilarna ligger på 700-800 kilo och då kan jag inte ha båda mina Tinkrar med mig ut. Det fösta jag kommer att göra när jag har bilen, det är att ta ut Bellman som är något svår riden när man är ute själv. Har jag tur så är han lite lättare att rida ut på när han inte känner sig så hemma och vet var han smidigast kan vända hem. Jag har ju ridit ut själv förut men det var ett tag sedan och det gick bra bara han får vänja sig att vara själv igen.

Jag har tagit en härlig promenad med Shakira på en av rid slingorna i Delsjön. Jag mötte en rask dam med stavar som knatade på upp för alla de branta backarna, vill man ha riktigt god motion så är rid slingorna en kanon utmaning med sina branta vägar upp och ner. Hon förklarade hur jag skulle gå så jag inte velade bort mig och rekommenderade den lite längre vägen. Det är så otroligt fint för alla här runt Delsjön. Grillstugan jag gick förbi såg jätte mysig ut och hade varit kul att testa om man är några stycken och skall övernatta vid sjön.

Det var synd att det blåste så idag för det blev riktigt kallt om öronen trots att solen var uppe. Det finns bord utplacerade längst sjön och jag ångrade att jag inte tog fika med mig idag. Det har precis blivit en ny slinga klar på 1,8 kilometer och den funderar jag att ta nästa gång med Shakira.

Leave a Reply

Översätt sidan »