Kärringonsdag

Nää nu är det snart dax..

Det var kärringträff hos Rosa i går och vi skulle egentligen ha beskurit hennes stora äppleträd. Det regnade hela dagen i går och var ganska ugget ute så det blev till att sitta inne och mysa. Jag kände mig otroligt rastlös i går och längtade efter att börja jobba på utsidan igen. Visserligen är det mysigt att bara koppla av men det har vi gjort ett par onsdagar nu så det börja spritta i kroppen för att börja fixa till våra tomter och att vara ute. Det är en kompis på jobbet som skulle behöva lite hjälp i sin trädgård och det hade varit roligt att åka ut och hjälpa honom en onsdag. Jag har lovat honom en silver marton men fick inte mina frön att ta sig. Så typiskt mig att inte ens få en tistelsort att växa. Jag skulle ha gett fröerna till Rosa så kanske jag hade fått någon blomma att plantera ut. Fast det vete tusan hon har ju huserat en snigel hela vintern och utfodrat honom med mat och allt!!!

Vaa? tog inte dina fröer sig

Leave a Reply

Översätt sidan »