Familjen

Födelsedag

Födelsedag och Claes-Olof kom hem med en jätte fin tårta. Känns helt suveränt att det är fredag och jag bara skall koppla av i helgen. Vi skall eventuell gå på Tur mässan och titta på olika resor, men det blir nog ingen resa i år heller utan vi fortsätter att lägga pengarna på att renovera gården istället. Vi har beställt massor av växter och skall försöka röja färdigt det mesta i år. I dag fick jag ännu mera fröer och det skall bli spännande att börja med trädgården.

När vi var i Oslo fick jag massor av fröer från min syster och idag kom det en packe till. Funderar på att plantera alla ängsblommor längs muren så det blir lite liv och inte så mycket sten. Murarna avlöser ju varandra och det är lite dominant att se på, så lite blommor som livar upp blir nog kanon. Jag fick en väldig fin röd-vit Akleja som kan bli läcker med Silver Martonen. Elvy och Rosa kom med en jätte kruka och en mysig trädgårds bok med mängder av tips till trädgården.

Claes-Olof köpte också en jätte fin orkidé och en glasburk med karameller som förmodligen är slut innan helgen.

Leave a Reply

Översätt sidan »