Hästarna

Vad hände???

Snacka om att jag blev stressad när jag vaknade i morse och såg all snö . Jag hade ju rakat mina hästar och bara ett helt täcke kvar. När jag öppnade stalldörren ut medan jag mockade så tog sig Beethoven en sväng i hagen, men han såg helt chockad ut när han såg snön och kände kylan och for in i stallet som en kattapult. Det var första gången jag har sett honom frysa och det var inte nådigt han frös. Fick lagt på honom vintertäcket och stängt stalldörren igen. Bellman som inte var ute så länge blev varm väldigt fort och kopplade av med höet så de fick vara inne tills jag kom hem från jobbet. Det första jag gjorde var att köpa ett nytt täcke till Bellman.

Shiit vad hände med våren??  Jag sådde massa fröer igår och gubben sa ändå till mig att inte ha så bråttom med tanke på att det bara är mars. Inte nog med att jag inte fick drivit upp några tistlar, nu frös väl min ängs mix åt skogen också.

Den enda som var riktigt lycklig idag var Shakira som älskar snö. Jag har så lite vinterbilder så jag passade på att gå runt och fotografera. Medan jag fyllde på vatten till hästarna så passerade ett rådjur hagen och den var en så klassit vacker bild och jag försökte hinna med att fotografera innan den försvunnit ur hagen. Den började springa när den fick syn på mig och jag ville inte skrämma ut den i trafiken så det blev inget idylliskt rådjursbild fotograferat idag. Det blir till att gå in, tända en brasa och koppla av i kväll. Hoppas att det inte kommer mera snö.

Leave a Reply

Översätt sidan »