Hästarna

Vacker vinterdag

I går när jag vaknade så snöade det och hade snöat i mängder. Beethoven rusade ut och rullade sig i snön innan han började busa runt med Bellman. Jag blev jätte sugen på att ta ut dem men tittade bort mot kulturstigen och där gick folk och flanerade med lösa hundar. Typisk en sådan där fin dag då alla var lediga och kom på att de var hundägare. Är så himla trött på folks gnäll om hästarna. Nu är ju marken så pass hård att de inte gör så stora hov avtryck. Shakira rusade runt och var helt överlycklig och försökte fånga all snö som åkte ner från stall taket. Vi tog oss en tur på slingan, lika bra att passa på att fotografera när det är så mycket snö vem vet hur länge det får ligga lika bra att passa på och njuta.

Rosa ringde och frågade om jag skulle med och pynta gravarna. Jag har varit lite slarvig med att besöka min pappas och brors grav så det känns bra nu när vi påminner varandra och gör det tillsammans. Rosas farmor ligger på Västra Kyrkogården i Majorna i Göteborg. Det är nog den största kyrkogården jag har sett, fattar inte riktigt hur Rosa hittar. Det gamla kapellet är jätte vackert och vägen till kyrkogården var full av gamla byggnader. Vi funderar på att ta en promenad bland gatorna och fotografera och leta information om historierna bakom byggnaderna. Det ligger också ett koloniområde som ser ut som den på tv:n ( Koloniområdet  Iris). Så är det någon internet surfare som har en kolonistuga där så kommer vi gärna på besök. Det ser otroligt mysigt ut därinne och det kanske är något att satsa på när man inte orkar med gården längre.

Leave a Reply

Översätt sidan »