Smått o Gott

En kanon dag

Rosa ringde i morse och frågade om vi skulle åka till hennes föräldrar som bor strax utanför Ullared. Vi skulle egentligen åkt i går men det snöade och blåste så våldsamt att vi inte vågade åka iväg. Men idag bar det av och vi passade på att hoppa in på Gekås samtidigt när vi ändå kör förbi. Passade på att köpa ett vintertäcke till Bellman som bara haft regntäcke och filtar under. Vi blev så himla förvånade över allt folk , Gekås är ju stort med en jätteparkering och nu var det var smockat med folk. När vi gick där och snurrade runt bland alla fina och roliga påskpynt så sa de på högtalarna att Frida och Sibel från melodifestivalen skulle stå vid herravdelningen. Tyckte väl att där var ovanligt mycket barn och ungdomar på Gekås.

Vi tog oss en sväng in på Granngården och där fastnade vi för alla läckra drakar, värmeljus, änglar och pyssel med mera. Till sist sa jag till Rosa att vi måste gå om jag inte skulle ruinera mig fullständigt. Men vad roligt det var att kunna gå i lugn och ro.

Mycket nöjda med våra fynd åkte vi vidare till Alf och Ingbritt. När vi kom fram blev vi bjudna på spagetti och den godaste köttfärssåsen i manna minne . Jag fick verkligen behärska mig för att inte äta upp hela kastrullen och då snackar vi om en jätte kastrull. Sen jag slutade röka så har jag gått upp nästan 6 kilo och fortsätter jag att gå upp i denna takt kommer jag ju att rulla fram till sist. Vi gick runt i trädgården och tittade på de olika blommorna och vi fick skott på vide. Vi funderar på att ha en kärringonsdag där till sommarn eller när Ingbritt behöver hjälp med att ställa i ordning växthuset. Jag har verkligen haft en kanon mysig dag och hoppas att min lediga vecka fortsätter i samma stil.

Tusen Tack Rosa, Alf och Ingbritt för en kanon dag

Leave a Reply

Översätt sidan »