Trädgården

Mys

Jag har börjat förbereda för växterna, krattat löv, lyft upp stenarna som ramlat ur från grunden och gärdsgården. Tittat vad som behövs prioriteras på onsdag då det är min tur att ha kärringträff. Medan jag gick där och röjde kom Rosa upp med Julrosor och luktvioler från sin mamma. Jag satte par julrosor vid järneken, nere i gropen och längs uppfarten där jag vill röja rent från sly. Längs ner vid uppfarten är det ganska brant ner mot muren och jag funderar att plana ut det lite. Vi har blivit ganska många nu som har glidit ner där på vintern och fått ringa bärningen eller bett grannen om hjälp när han har varit hemma. Siste man som låg i diket var Tobias kompis med sin mammas bil. Han hade haft körkortet i 5 timmar. Vi får försöka slå våra huvud ihop och komma på något smart så man inte fastnar så djupt. Perfekt onsdags projekt.

Satte ut lite lyktor på planteringsbordet så att det skall vara lite välkomnande när gubben kommer hem. Fast frågan är om han ser det? Frågade i går vad han tyckte om bordet och han såg ut som ett frågetecken. Han hade inte märkt att soffan var borta och att där stod ett bord i stället. Hm han behöver nog glasögon tjocka som Coca Cola bottnar. Tog ett kort på vår gamle katt som prov sover allt nytt han ser.

Leave a Reply

Översätt sidan »