Utflykter

Garden of the Season – upplevelseträdgård

Garden of the Season – upplevelseträdgård ligger i Billdal strax söder om Göteborg. Vi såg skylten när vi hade varit vid Oxsjön och tänkt att det blir nog ett bra utflyktsmål nästa gång. Wow säger jag bara, vilken underbar dag jag och Gubben haft. Vi gick runt och bara myste bland alla härliga växter och dekorationer.

Vi stod och pratade en stund med Ingemar, såg namnen på deras hemsida. Han stod och jobbade för fullt med att mura runt den ena vattenfontänen. Han berättade att de har haft öppet i 4 år och att det kommer väldigt mycket besökare på deras evenemang. Så för min del så vet jag precis var jag kommer att befinna mig vid juletid. Vi fikade och satt bara stilla en stund och njöt i denna härliga trädgård, eller som den lilla gruppen som satt bredvid oss tyckte (som edens lust gård).

Leave a Reply

Översätt sidan »