Utflykter

Oxsjön

I går var vi på en härlig promenad runt Oxsjön. Shakira är lite åskrädd och såg ut att må allmänt dåligt, hon hade även spytt så vi tänkte att hon skulle få bada en stund. Hon brukar piggna till ordentligt efter ett dopp. Så fram med promenadguiden, Oxsjön är nära och bra, dit kör vi. Shakira badade flera gånger och piggnade till så hon hade jätteroligt och nu har hon även börjat simma i vattnet. Hon hade fullt sjå med att samla in näckrosbladen. Nu tog hon verkligen sats och slängde sig i vattnet och började simma, så fisketuren med Elvy gav goda resultat för Shakiras simträning.

Det var en helt lagom tur och naturen var jätte vacker. När jag var bland buskarna och fotograferade såg jag den här albino skogssnigeln? jag har aldrig tänkt på att våra skogsniglar är så stora! Vi hade jätte tur med vädret, när vi hade gått runt sjön och precis satt oss i bilen så började det regna ordentligt. På hemvägen såg vi en skylt där det stod Garden of seasons ( upplevelseträdgård?)  Jag hade även sett den skylten när vi var vid Billdals Parken och blivit nyfiken. Så det hade vi satt upp som ett resmål.

Leave a Reply

Översätt sidan »