Utflykter

Pepparrots visp med Dijon-senap.

Eter kvarnen körde vi in på  Mariebergs Gårdsbutik och köpte Pepparrots visp med Dijon-senap. Gud vad det är gott. Färskpotatis, örtsalt med pepparrot, örtsalt med senap och pepparrotsgelé hamnade också i korgen, men gelé burken är så söt så jag undrar om inte den hamnar i glasskåpet i köket .

Vi var inne i växthuset och tittade på alla tomater, gurkor och örter. Det kom en liten flicka in rusandes i växthuset med världens parabol ögon. Mamma ett sådant här växthus vill jag också ha. Titta det hänger gurkor här!?  Jag förstår flickan, det var en mäktig syn med alla grönsaker. De stora ört urnorna hade jag gärna velat ha, men frågan är om jag hade använt örterna. De var otroligt dekorativa med sin färgglada peppar.

Leave a Reply

Översätt sidan »