Kärringonsdag

Tömning

Jippi! Min onsdag! Garaget var fullt av saker som skulle slängas. När vi köpte gården så frågade de förra ägarna om det var okey om de fick lämna lite bräder och så? Eftersom de var gamla och vi fick flytta in lite tidigare än beräknat, så tyckte vi det var okey. Det var väl egentligen det dummaste vi har gjort, det och låtit kompisar ställa in saker i de olika byggnaderna. Shit efter 10 år har vi fortfarande inte fått tömt, utan det har snarare fyllts på. Vi blev nästan klara idag, jag får ta och fortsätta fylla lastbilen så fort den är tömd.

I dag slängde vi grovt, även sånt som jag normal sparar på. Rosa hade lite rolig åt att jag och Elvy stod och mesade, så fort vi såg en spindel. Men det var ju inga vanliga spindlar, de var ju skit stora och relativt snabba. Men i gengäld såg Rosa inte så munter ut när det kom gigantiska skalbaggar. Det fans gott om båda djurarterna så vi slängde med en rasande fart så vi kunde sikta in oss på god middag istället. Helt suveränt att få detta gjort, hade vi inte kört våra onsdagar hade väl skiten legat där för evigt.

Leave a Reply

Översätt sidan »