Trädgården

Koreanska piprankor

I går var jag och köpte Koreanska piprankor. Tobbe ville ha den minsta, han såg potential i den!? Bestämd som tusan också var han ville placera den. Jag sa till honom att trädgården blir liksom hans problem när han flyttar in i huset. Jag hörde en suck och han frågade om vi inte kunde köpa fler piprankor. Hum planerar han att dölja huset så jag inte kan se in genom rutorna?  Det blir inte det lättaste att få honom till att bli engagerad i trädgården.

Vi plockade upp Rosa och åkte senare till Garden center i Mölnlycke. Där köpte jag lite utav varje. Gubben ville ha något halvstort i våra cement rör, så där satte jag Benveden. Sen blev jag väldigt förtjust i en blå skäggväxt men den snodde Rosa (Hon får inte följa med oss någon mera gång ). Jag tänkte man skulle haft dem i cement rören. Men det fanns bara två, och som sagt Rosa var snabb, men hon blev blåst på den blåa vallmon som inte kommer att ge några frön i framtiden. Sen hittade Rosa de här fräcka Tulpanmeja, jag hade garanterat missat dem om inte hon sagt till mig att titta. De verkar ge skott ganska lätt, så det dröjer inte så länge förrän Rosa har ett par hon med.

Ibland kommer det upp folk som har kört fel och när de vänder så kör de upp i rabatten. Jag var på väg idag att sätta krukan med mina jul rosor som ändan på rabatten, men det var tur att jag ändrade mig. Den hade blivit nerkörd på direkten idag. Han som körde fel hade en jätte bil och tog ingen hänsyn till mina rabatter. JA jag vet vad jag kan lägga som ände så att folk inte kör upp! Vad säg om denna?

När jag kom hem satt Elvy och halvsov på uteplatsen. Vi tog en ridtur med hästarna och kollade igenom deras hovar. Tusen Tack Elvy för ditt tålamod.

Leave a Reply

Översätt sidan »