Familjen

Micaels första dag.

Här är från Micaels första dag på Svetsarlinjen. Jag blev jätte glad att han tog bilder med sin mobil. Det är sånt som kan vara roligt för honom senare, och för supernyfikna föräldrar. Fast det är klart, han tittade lite matt på mig när jag började tjata om säkerhetslinor och dylikt. Han får praktisera i Kållered, så det är jätte smidigt för honom att ta sig dit. Han börjar klockan 7 och är ruskigt morgon trött som ni kan se på bilderna. Micael tog korten med självutlösaren på mobilen.

Här är lite bilder han tog när han jobbade. Ur en mors synvinkel ser det lite högt ut, men det var roligt att se hans glädje när han kom hem från första dagen och stoltheten när han visade sitt första svetsjobb, den raka fina linjen. Gå i skolan 1 dag och praktisera resten, är nog en modell som passar Micael jätte bra. Han får bara se till att jobba på sin morgontrötthet.

Leave a Reply

Översätt sidan »