Familjen

Skummis eller?

När jag var uppe och fodrade så hörde jag ett svagt ljud från kokhuset! Jag var först lite osäker om jag verkligen hörde något och när jag stod stilla och lyssnade så var det knäpp tyst. Shakira reagerade heller inte? så jag gick upp till hästarna. Men när jag gick ner genom logporten så hörde jag ljud igen och nu lyste det lite svagt uppe i kokhuset. Shit! vad stressad jag blev, rusade in i huset och vrålade till gubben att ta på sig ( han flanade runt i kallingarna och lagade mat) han tittade på mig som om jag var helknäpp! Micael är ju där inne och jobbar!!!!, medan du har roat dig på Gunnebo så har vi jobbat. Han går runt med sin pannlampa och sopar golvet rent från spån. Det är kul att se Micael så engagerad i kokhuset, det är bra att han kan vara med och renovera det från grunden så har får det så som han vill ha det och ser att allt kostar en hel del. Puuh, skönt att det inte var någon skummis i kokhuset.

Leave a Reply

Översätt sidan »