Smått o Gott

Höst väder

Vilket tråkigt höst väder det har varit idag. Mulet blåsigt och dugg regn. Jag och Camilla hade tänkt ta en tur med hästarna, men skjuter upp det till på onsdag. Gubben är uppe i Uddevalla och hämtar ett lass hö, vi kommer att börja fylla loftet med vinter hö nu till helgen då vi får köra fram och tillbaka ett par gånger. Jobbigt och tråkigt men höet är så mycket billigare i Uddevalla än här i Göteborg. Man vet aldrig när frosten slår till, så det är lika bra att börja hamstra. Till och med Beethoven ville in tidigt och ha foder i dag, så nu har jag gjort klart allt med djuren och skall tända en brasa och sätta på någon film.

Det är bara några goda kakor som fattas så hade resten av kvällen varit dynamit. Det skall finnas en affär i Göteborg som heter Orienthuset, som skall ha livsmedel från alla världens hörn och massor av spännande bakverk. Jag blev så sugen på att gå dit. Jag har funderat länge på att laga till någon knepig maträtt på en av våra kärring onsdagar. Det har blivit att man lagar ganska smidig mat i och med att vi jobbar först, men nu blir det stiltje med trädgården till våren, så att besöka Orienthuset hade kanske inte varit så dumt.

Leave a Reply

Översätt sidan »