Utflykter

Vid Havet!

Askim

Dagens Gulkorn var definitivt när vi gick längs havet i det kalla men vackra vädret. När vi gick bland vassen så stank det tång och Shakira såg helt överlycklig ut. Dels för att det var helt nya dofter och att hon kunde vara helt lös. Det var så uppfriskande att gå vid havet och vyn var helt fantastisk. Det kluckade och knakade under isen och Shakira såg ut som Bambi när hon försökte springa på isen.

Askims båtplats

Vi satte på henne linan när hon gick på isen, så hon inte skulle få för sig att springa rätt ut och hamna i vattnet. Helt otroligt att man inte har promenerat här fler gånger, det var ju inte långt att åka hit ut. Det var härligt att se så många barnfamiljer.

Shakira

Jag blev så ivrig på att fotografera isen att jag gjorde världens rova och insåg det luriga med att gå för långt ut. Såg att en pappa med sin dotter gjorde samma tabbe som mig och fick hjälp av sin lilla dotter med att ta sig på fastare mark. Den lilla tjejen var smart nog att inte vela ut så lång som flertal vuxna gjorde med sina kameror i högsta högg.

Gubben busar med Shakira

Leave a Reply

Översätt sidan »