1 objekt 365 dagar

Passar dessa tro?

 

 

Kan dessa passa tro? / Can these fit?

Lill-polarn har suttit med mig vid datorn och läst bloggar och kommentarer. Vi hade det riktigt mysigt på morgonkvisten, hästarna hade fått mat, Shakira gjort det hon skulle och alla katterna var inne och åt. Satt här och kopplade av med en kopp kaffe, när jag hörde ett fasligt skramlande i vardagsrummet!

Lill-polarn hade släpat fram ved och klättrat upp på gallret för att komma åt tomtens kläder. Lill-polarn tyckte de kläderna kunde passa honom, de var ju för små för tomten!? Fick hängt tillbaka kläderna och förklarat för Lill-polarn att de kläderna var magiska och ämnade enbart för tomten.

Han menade på att flera nämnt att han var naken! Jag förklarade att han var helt okey naturell. Han tittade på mig och tyckte att då kan ju jag springa runt ute helt naturell och se vad jag tyckte om det! Humm ja … det regnar idag igen. Skit väder.

Leave a Reply

Översätt sidan »