1 objekt 365 dagar

Hjälp med fodringen.

Fodrar / Feed the horses

Härligt! idag hjälpte Lill-polarn mig att fodra hästarna. Vi flyttade även ner dem till lillehagen så de skulle få lite miljöombyte. Jag och gubben hade hämtat laminatgolv till Micaels hus, så både bilen och last bilen stod i vägen när jag kom med hästarna. Jag var tvungen att släppa Beethoven så länge och ta Bellman först till hagen.

Lill-polarn kämpade med att leda Beethoven ner till hagen alldeles själv, men fick till sist hjälp av gubben med att ta in honom i hagen. Det var rena isgatan på utsidan så det var inte det lättaste att flytta hästar idag.

Båda hästarna är supersnälla så det var inga problem för Lill-polarn att vara med, tja Bellman putte väl till honom lite försiktigt när han skulle hälsa så han drattade på ändan men förövrigt gick det riktigt bra. Helt underbart att få lite hjälp idag.

Leave a Reply

Översätt sidan »