Dagens bild

Min Lisa

Flitiga Lisa

Dagens bild är på min Flitiga Lisa och dagens guldkorn blir när jag måste tänka till för att hitta något att fotografera. Jag har märkt att Shakira har börjat se superförväntansfull ut när jag tar tag i min kamera och beger mig mot dörren. Hon har märkt att vi ofta går ganska långt och på många konstiga ställen när kameran är med,  att det är fritt fram att snoka vid varje hörn och skrymsle och framförallt att tiden inte spelar någon roll .

I dag var det sådan rent ut sagt skit väder att jag fick leta objekt på insidan. Kan ju vara ett gyllene tillfälle att träna Shakira på att det är okey när jag flyttar henne lite åt sidan eller vrider henne, hon är så kopiöst känslig för vibbar att en blick brukar räcka för att hon skall skärpa till sig. Det är både positivt och negativt. Smidigt till tusen när vi är ute och hon lyder på minimala signaler. Bökigt om jag måste ta i henne och hon upplever det som superjobbigt.

Leave a Reply

Översätt sidan »