1 objekt 365 dagar

Ops!

Ops!

Stackars Lill-porlan! Han har haft en förfälig dag. Han var med på jobbet men blev rädd för något monster!?  Jag sa till honom att det inte finns några monster på mitt jobb, men han gav sig inte och skall visa mig i morgon. Jag kan bara inte begripa på vad/vem!? han kan tänkas mena. Visserligen kan gångarna vara lite läskiga om ljuset slocknar, men nej jag har aldrig märkt något konstigt här.

När vi äntligen kom hem ville Lill-porlan så gärna gå ut och hjälpa gubben att isolera färdigt i kokhuset. Han har märk hur glad Micael blir varje gång man är därute och jobbar och menade på att om han fick hjälpa till så skulle det minsann bli färdigt på direkten och inte ta så lång tid som till sommaren.  Men han hann inte mer än innanför dörren, förrän han gjorde världens rova. Ojoj! vad ledsen Lill-porlan blev, han som så gärna ville hjälpa till.

Jag har bäddat ner honom med en kopp choklad och satt på “Tjorven och Mysak” så får han ligga här och ta igen sig. Stackaren! monster och bananskal, vilken läskig dag. Gubben har fått sig en rejäl skrapa för att han inte plockar upp efter sig.

Leave a Reply

Översätt sidan »