1 objekt 365 dagar

Ren och fin

Ren och fin

Kände att jag behövde lite hjälp på jobbet idag, och Lill-polarn fick följa med. Fast skall jag vara riktigt ärlig var han inte till mycket hjälp. Han hade enorma problem med dörrarna,  jag fick springa runt och sätta alla på glänt så han kunde röra sig hyfsat fritt när jag städade. Jag jobbar på en ganska stor fabrik med massor av utrymme och kulvertar. Det är bara i fabriken som man måste ha tillstånd att gå in, så Lill-polarn fick vänta på utsidan så länge.

Men det bekymrade inte Lill-porlarn det minsta , som då passade på att kontrollera alla faciliteter som mitt jobb har. Jag tappade till sist räkningen på hur många gånger han bastade och duschade. Det var bara när han velade med gubbarnas väggfön som jag fick rusa in och hjälpa honom. Det är rejält flås i dem och Lill-porlarn blev liksom hängande i luften. Tur att han inte släppte! Vilken flygtur han hade fått då.

Leave a Reply

Översätt sidan »