Kärringonsdag

Scrapping

Det var min tur att ha kärring onsdag och jag har varit så sugen på att scrappa. Jag fick ett så fint sett av Ing-britt i julklapp och har gått och fingrat på det sen dess. Rosa hade en  hel påse med sig men rosetter, band, papper och framför allt lim. Jag hade glömt att fixa lim och saxen hittade jag inte heller, så det är något jag måste köpa in.  Det var så typiskt för jag gick förbi ett sett på 4 saxar som var jätte billigt. Köpte jag det då!! nej! min klant.

Vi käkade köttbullar och spagetti medan vi valde fotografier. Elvy gjorde en ego scrapping som hon skall ge Jimmy, Rosa började med Patric och skall ta resten av barnen sedan. Jag tog en bild på oss var, som jag tänkte att Tobias skulle ha i sitt hem. Lill-porlan ville också ego scrappa så jag får väl fortsätta hjälpa honom i morgon, just nu är jag så super trött att jag tror jag somnar vid datorn om jag inte går och lägger mig.

Leave a Reply

Översätt sidan »