1 objekt 365 dagar

Oj vilken gång!

Oj så långt!

När jag kom hem så hämtade jag bara  Shakira och åkte direkt till Delsjön.  Jag ville se synen på Lill-porlan när jag visade honom trägången. Sen mörknar det så fort att jag har bara en timme på mig innan det blir mörkt och jag vill helst inte stå mitt i ingenmansland när det blir mörkt.

Som jag misstänkte så blev Lill-porlarn lika vild som Shakira och de började springa som dårar, ja det vill säga Lill-porlan i alla fall.  Shakira fick syn på honom och gick över i lufsande, så han kunde hänga med. Men halvvägs på trägången fick jag ta upp Lill-porlan och sätta honom på min axel, han var helt slut och hade rasat ihop i en liten hög.

Han tycker att han har en elitgymnasts enorma kondis, men den ville bara inte riktigt visa sig i dag efter som han hade jobbat så hårt.

Hmm! vist vem tror ni jag hittade sovandes i bastun?, i samlingsrummet och i kulverten!

Leave a Reply

Översätt sidan »