1 objekt 365 dagar

Helan gå…

Helan gå...

Hm! jag undrar om jag inte kommer att bli fullständigt gråhårig innan årets slut! Trodde verkligen att gubben kunde hålla bättre koll på Lill-polarn än vad han har gjort hittills. Shakira var upp stressad till max när jag kom innanför dörren och släppte inte blicken från mitt köksbord en enda sekund.  Orsaken satt på bordet bra i gasen och sjung för fulla muggar.  Lill-polarn hade haft ett litet party för sig själv!

Lill-polarn svor på heder och samvete att han trodde det var saft! han hade varit på väg ut till kokhuset för att hjälpa till när han blev så törstig.  Han tyckte det smakade lite starkt men den var ju röd, så då var det ju självfallet saft! eller hur! visst är det så att saften är röd? alltså så måste ju han vara helt oskyldig, typ vem har röd sprit framme!!!

Ops! lite slarvigt av mig att ha flaskor framme, men ändå han behöver ju inte vara på allting.  Jag har skicka honom i säng och i morgon är det han som följer med till jobbet, bakus in smellus eller ej.

Leave a Reply

Översätt sidan »