1 objekt 365 dagar

To be, or not to be……

To be, or not to be......

I dag var det tänkt att Lill-polarn skulle hjälpa gubben i kokhuset. Men han hade varit så trött och känt sig lite snorig, så gubben hade gett honom fingerdjuren som jag köpte på Ikea igår.  Så när jag kom hem idag satt Lill-polarn uppflugen på stegen och rabblade Shakespeare för glatta livet. Han såg för rolig ut där han satt helt sysselsatt med sina fingerdjur.

Mitt kök var det lite värre bevänt med. Tavlorna som satt på väggen, hittade jag på golvet och Shakiras vattenskål låg det en liten badboll i !? Nästan alla mina blommor var på golvet och jag som hade städat så fint i går.

Nu har jag satt Lill-polarn på att städa upp, så han går här och tycker jag har kvävt hans kreativitet och sabbat hans chanser på att få uppträda på Metropolitan. Snacka om att vara i det blå!

Leave a Reply

Översätt sidan »