Familjen

Äntligen städat

Sovrummet

Härligt i helgen fick jag äntligen städat ur sovrummet, fattar inte varför allt hamnar där. Vill gärna ha det lite mysigt omkring mig på kvällarna och inte sitta bland kartonger och påsar. Nu är det en tid med mycket idrott som gubben ser på och jag ser ytterst sällan. Fast det mysiga är att gubben har börjat se på idrott uppe hos Tobias. Har sett att de har fått en annan far och son förhållande, inte att den varit dålig på något sett utan på ett mer vuxet sätt. Lite svårt att förklara men det är trivsamt.

Storarummet

Jag var nere hos Rosa idag och hämtade lyktorna som Ing-Britt hade köpt i Ullared.  Jag tycker de är stört mysiga och lätta att flytta med sig. Så medan gubben och sönerna kollar handboll, så gottar jag mig med Tequila Rose “Jordgubbslikör” och någon gammal härlig film.

Leave a Reply

Översätt sidan »