1 objekt 365 dagar

Till de små

Matar fåglarna

I dag kom det lite pudersnö och blåste en hel del. Så jag tyckte det var ett bra tillfälle att kolla våra  fågelmatare. De var helt tomma och behövdes fyllas på. Jag tog ut ett par talgbollar som jag haft i rotkällaren under vårt hus. Och de var ganska möss-gnagda, så det blir till att kolla upp så vi inte har något bo.

Lill-polarn tyckte det var jätte roligt att få vara med och fylla på fågelmatarna och ville hädanefter ha det som uppgift att hålla koll så de inte är tomma. Han tycker som jag att det är roligt att se när de äter. Fast jag kom allt på honom med att vräka i sig solros fröerna! rackarn.

När vi skulle gå ut i dag så fann Lill-polarn inte sin mössa och halsduk, jag sa till honom att han inte fick gå ut utan sin mössa. När jag sedan tittade ut så stod han på stegen med sin nyköpta toffla på huvudet. Jaja! den värmer väl den med, man tager vad man haver.

Leave a Reply

Översätt sidan »