1 objekt 365 dagar

Borgen

Rotkällarn

Lill-polarn är definitivt lite modigare än mig. Han tyckte det var superspännande att gå in i rotkällaren och titta på alla gamla flaskor och burkar som ligger där.  Nu har det börjat torka upp här inne och ser ganska hyfsat ut, men jag vet inte om jag har någon större användning av den. Jag har cellskräck så det blir inte att jag går in i den i första taget. Jag vill i alla fall städa ur den på trasiga flaskor och hålla den fräsch så de inte rasar ihop på grund av att det rinner in vatten.

Lill-polarn vill ha den som sin egen borg, men jag vet inte om det är så käckt att han är där inne! Trodde jag kunde använda rotkällaren som avskräckningsmedel när han busat för mycket! men det sprack på direkten, han är för äventyrslysten för det.

Leave a Reply

Översätt sidan »