Gården

Vårväder

Svampar

Det är kallt men vilket härligt väder, Solen skiner och det låter som vårfåglar ute. Man får sådan lust att börja röja på tomten och gräva rent i rabatterna.  Det är väldigt mycket grenar som har blåst ner i hagen igen, så det kanske kan vara något att börja med. Sedan tyckte vi att dränerarna som fixade till vid garaget gjorde ett sådant kanon jobb, att det kanske inte hade varit så dumt att ha grusat hela vägen vid garaget. Som det är nu så har vi lämnat en bit över rot källaren. Gubbarna trodde att den skulle klara vikten av en bil, men det får inte rinna in mera vatten så att väggarna luckras upp. Det kan kanske vara något att ta tag i när det spritter i kroppen? fast det är klart Shakira fäller så in i norden att en rejäl dammsugning här inne inte hade varit så dumt. Nej nu måste jag bara ut!

Leave a Reply

Översätt sidan »