Pyssel

Våren var är du?

När jag fodrade i morse så snöade det. Stora fluffiga bollar – precis vad man vill ha nu! Som tur var höll det inte på så länge utan nu är det strålande sol ute. Har precis strukit på det sista limmet över ena sidan av min trädgårds låda, så nu är den helt klar. Lite mer tork tid, men sedan klarar den av att vara på utsidan. Hittade mängder av fröer och trädgårdsverktyg under trappan! Det har tydligen varit en plats där man hivar undan allt och blundar.

Nu är det samlat och färdigt till att invänta våren. Jag tänkte plantera ut Amaryllisen, de har redan börjat bli nya blad? trodde de skulle sluta växa när man tagit upp dem. De hade ju växt färdigt vid jul. Men nu kör alla lökarna igång igen i full kraft! Sedan är det ett par lökar som får bli överrasknings blommor, kommer inte ihåg vad det har varit för sort.

Hade ingen aning om att jag hade så mycket fröer, en del är väldigt gamla så det är frågan om det blir något. Men det är bara att testa och nu har jag 5 nya pallkrakar från jobbet att plantera i. Kollat lite på nätet efter idéer och vilka blommor som man kan plantera längs muren. Vi skall göra ett Hobitts hus av det gamla cement röret på Micaels tomt. Han ville ha det att förvara diverse drycker i på sommaren! Få se vad det blir, nu skall jag köra igång och baka.

Leave a Reply

Översätt sidan »