Kärringonsdag

Elvys algätare

Algätare

Det var kärring onsdag hos Elvy och hon ville ha hjälp med att bära ut jul grejerna till förrådet. När vi kom körandes så stod Elvy redan på parkeringen med en del av julsakerna, så det blev bara varsin kartong jag och Rosa behövde hämta. Elvy hade lagat den goda pasta och skinkgratängen som vi blev så förtjusta i somras.  Så idag blev det en riktig latmans onsdag med go mat och skvaller. Men nästa gång blir det nog till att möblera om hos Elvy, vi satt och kom på den ena iden efter den andra hur vi kunde möblera, så när det är Elvys tur nästa gång så gör vi väl slag i saken om hon inte har hunnit att ändra sig igen.

Jag passade på att fotografera hennes algätare, men jösses vilka problem jag hade med att få bilderna skarpa. Fiskarna var ju så snabba, var algätarn inte helt stilla blev det bara gråa streck och massa ögon överallt, såg skit äckligt ut. Elvy hade fått så fina vild gyppies, som jag gärna hade velat ha bilder på, men de var nästan helt omöjliga att fotografera. Rosa har kanske lyckats bättre.

Algätare

Leave a Reply

Översätt sidan »