1 objekt 365 dagar

Ända upp!

Ända upp!

Fattar inte riktigt hur Lill-polarn kan ha sådan energi! Han har börjat vänja sig vid maskinerna och kan hitta hyfsat bra i korridoren. Alla gröna dörrar går till omklädningsrum, blåa ut, röda fabriken och lila samlingsrum. De blåa tycker han är mest spännande. Han har varit jätteduktig och hjälp mig med skurningen idag, men var inte det minsta trött utan ville direkt ut när vi kom hem.

Det var riktigt härligt väder och jag satte bara på kaffet, tänkte jag skulle snabba mig och ta en rejäl ta en promenad med Shakira innan solen gick ner helt. När vi kom ut kunde jag inte se Lill-polarn någonstans och kände hur stressen kom krypandes. Det var Micael som tillsist hittade honom klättrandes på stenväggen. Den väggen är ju flera meterhög! och nu var det Micael som skällde ut Lill-polarn efter noter, jag lovar det hördes säkert över halva Kållered.

Lill-polarn lovade att aldrig göra om något så dumt utan lina och absolut aldrig ensam. Han erkände att han hade blivit jätterädd när ett äckligt kryp sprungit över hans hand och tycker att Micael nu är hans stora hjälte som hittade honom.

Leave a Reply

Översätt sidan »