1 objekt 365 dagar

Lill-Mumien

Lill-skräcken

Lill-polarn var så duktig på jobbet igår att jag tänkte att han nog börjat mogna, jobb är jobb och alt annat får man göra när man kommit hem. Men jag hann inte ens fundera färdigt förrän jag hör hur gubbarna står och diskutera om något som far runt i korridorena och i omklädningsrummen!?,  när jag ser Lill-polarn komma springandes och skall skrämma gubbarna!

Jag hann precis fösa in Lill-polarn i damernas omklädningsrum, när jag hör ett skrik som får håret att resa sig! Lill-polarn hade fått syn på sig själv i spegeln och blivit så rädd att han drattat på ändan. I samma veva tittar gubbarna in och utbrister, va tusan har det kommit in en kloakråtta! med dasspapper!? Jösses ni skulle bara sett Lill-polarns min, kloakråtta! vadå dasspapper? Inte ser jag ut som något från to…?  Det är svårt att beskriva hur förkrossad Lill-polarn blev, han som var Lill-mumien från Egymunioland. Världens största skräck!

Det tog mig en halvtimme att få ut Lill-polarn från ett omklädningsskåp, jag fick lova honom både pizza och fredagsmys. När vi väl var hemma så kom Tobias och skulle låna kaffe. Han tittade på Lill-polarn och hann bara säga varför har du das.., när han fick se min blick, ni vet en sådan där blick som bara mammor kan få,  till och med stålmannen ligger i lä och är avundsjuk. Så det blir fredagsmys med tonåringar idag. Jippi!

Leave a Reply

Översätt sidan »