1 objekt 365 dagar

Klara färdiga gå

Klara färdiga gå

Det var en mycket trött och sliten Lill-polare som var med och jobbade idag. Han såg så rysligt stel och ynklig ut i morse att jag funderade på att låta honom vara hemma, men han är ju på allting och det kändes säkrare att ha honom med så jag har lite koll på vad han hittar på.  I stort sett fram till efter lunch låg Lill-polarn bland gubbarnas rentvättade t-shirtar som är på en hylla ute i korridoren, smidigt för mig som tillbringar mesta tiden bland omklädningsrummen.

När jag hade kört de första omklädningsrummen och skulle börja moppa, var både Lill-polarn och min spann borta! Lill-polarn hade känt sig riktigt utvilad och ville ta ett sig ett dopp i den röda poolen! Vete tusan hur länge han hade hållit på, men hans skratt rungade högt  i omklädningsrummet. Som tur var hade han haft vett att byta vattnet först innan han tog sig ett dopp. Lill-polarn älskade äpplesåpan! och ville ha en flaska med sig hem. Fattar inte varför alla går och tror det är äppledoft? såpan är ju lila och luktar blommor! såpan borde rimligtvis vara grön om det är äppledoft, eller!?

Leave a Reply

Översätt sidan »