1 objekt 365 dagar

Mysstund i stallet.

Bellman

Usch! vi var uppe riktigt tidigt idag och jag fick en känsla av att det var till jobbet jag skulle. Lill-polarn ville absolut ha mysstund med hästarna idag, så det var bara till att pallra sig upp. Bellman börjar bli lite av en favorit hos Lill-polarn, även om han var lite små bufflig sist när han hjälpte till med fodringen.  Så jag lovade att Lill-polarn skulle få rida så fort jag skaffat en hjälm som passade.  Jag får ta en dag när det passar att Monica kommer upp, ifall Lill-polarn blir för energisk och far runt som en skottspole.

Lill-polarn gick igång på högtryck och ville ha cowboyhatt, boots, pistoler och en svart skarf.  Sen undrade han var banken låg!?  Hum! kanske bättre att låta honom sitta på gunghästen som finns uppe på loftet.

Jag får diskutera med Monica om det kanske är bättre att låta Lill-polarn sitta på Beethoven istället, han är inte riktigt så lättköpt som Bellman och märker han att det är något konstigt på gång så ställer han sig bara och står still. Men idag ville Beethoven bara slicka Lill-polarn på huvudet i ett, så Lill-polarn blev arg som ett bi och sa till på skarpen. Beethoven tittade ner på Lill-polarn som jösses! disktrasan kan prata!

Leave a Reply

Översätt sidan »