1 objekt 365 dagar

Helt tomt?!

Hungrig!

I morse var kylskåpet helt länsat och det blev ingen morgonmacka. Till och med kaviartuberna var uttömda, annars brukar man ju kunna pressa ut lite till. Men kaviartuberna såg ut som de hade åkt genom en mangel! Visserligen har vi besök från Stockholm, men jag har lite svårt att tänka mig att det är Micaels tjej som har kört totalrensning mitt i natten?

Lill-polarn svor att han var helt oskyldig, men han ville inte följa med till jobbet för han hade åkt på någon konstig sjukdom som gör att man svullnar upp och ser sprickfärdig ut. Hum! visst! var kommer alla fläckar ifrån? och hur kom det sig att han stank curry!, vi åt liksom curry gryta igår! och skylla på  gammelkatten  Busen är ju helt otroligt korkat, det finns inte en katt i världen som kan suga i sig en hel ketchupflaska!

Men Lill-polarn hävdade stenhårt att det måste ha varit gammelkatten Busen som tömt kylskåpet. Jaja! jag får ta hand om det när jag kommer från jobbet. Det blir Tobias mysiga uppgift att hålla koll på Lill-polarn idag. Härligt!

Leave a Reply

Översätt sidan »