1 objekt 365 dagar

Är vi inte på en spa anläggning?

Ett litet dopp

Lill-polarn ville mest bada skumbad idag och jag vet inte hur många tvålflaskor han lyckades tömma innan jag kom på honom. Han gick mest runt idag och knorrade att han hade ont i benen och rumpan efter ridturen igår. Jag sa till honom att vänta tills jag kört färdigt maskinen och tvättat väggarna. Det är den halvjobbiga dagen idag och jag vill helst ha uppsikt när Lill-polarn badar. Det är ju inte alltid han är så noga med var han badar någonstans och allt är ju inte pooler även om han tycker det.

När jag gick där och städade så kände jag en stark tvållukt och jag är ganska härdad med vad det gäller dofter, det behövs mycket medel innan jag skall känna någon lukt. Lill-polarn hade hittat mitt förråd av tvålflaskor och hällde ut alltihop i handfatet så han kunde skumbada. Han fullständigt bara älskar äppletvålen och känner sig uppmjukad och porös när han har badat en stund.

Jag fick säga till honom på skarpen att det inte är bra att bada så mycket som han gör och definitivt inte med så mycket tvål! Han undrade vad han annars skulle göra på en spa anläggning? Åååå om det ändå var det jag jobbade på och inte en fabrik.

Leave a Reply

Översätt sidan »