1 objekt 365 dagar

Moppelorerna anfaller!

Moppelorerna anfaller!

När vi kom hem från jobbet så rusade Lill-polarn upp i soffan och ville att jag skulle tända ljus och sätta på en brasa. Han var fullständigt utmattad efter att ha fajtats med Moppelorer och Vippotroner. Hade han inte haft sådana enorma kunskaper i karate så hade han aldrig vunnit. Lill-polarn tittade på mig och frågade hur det kom sig att jag vågade gå till jobbet!

När jag frågade honom var han hade varit, så hade han varit i något stort rum med massa monster. Det var monster uppe på väggarna och hela golvet kryllade av dem. Värst var den färgade Vippotronen, den var han tvungen att hoppa på i minst en halvtimme innan den var tillplattad. Moppelorerna var många och luktade pyton men de var så lättlurade att det bara var att springa flera varv runt den stora klumpen så säckade de i hop av utmattning

Hmm! jag undrar om inte Lill-polarn har varit i den stora städskrubben och härjat? bäst att kolla där på måndag så inte de andra städarna undrar vad som hänt med deras grejer. Undar var det är för klump han menar? När jag skulle fråga Lill-polarn så sov han så sött, så han har nog haft det riktigt tufft idag, hoppas bara inte jag får mig en chock på måndag.

Leave a Reply

Översätt sidan »