1 objekt 365 dagar

Tjohej!

Tjohej!

När jag kom hem från jobbet så gick jag ut och började bära in höet som gubben hade hämtat från Uddevalla igår. Jag sa till Lill-polarn att det var bäst att han höll sig inne så länge, så han inte kom bort i allt hö. Jag hade plockat fram lite pyssel och fixat till lite choklad så att han kunde sitta och mysa sig.  Men han blev så ledsen att han inte skulle få följa med att jag gav med mig.

Lill-polarn tyckte ju att han var superstark, så lite hö det fixade han som ingenting! Han tittade på de stora balarna och upp mot loftet och jag såg hur ledsen han höll på att bli igen. Så vi kom fram till lösningen att jag bar och slängde upp så skulle Lill-polarn putta dem på plats. När jag hade skickat upp ett par stycken balar så hörde jag : 1-2-3 Tjohej……..1-2-3 Tjohej.

Lill-polarn hade klättrat upp på balken och svingade sig ut så han landade i höet. Balarna jag hade slängt upp låg i en stor hög och var på väg att ramla ner igen. Kände först hur frustrerad jag blev, men Lill-polarn hade verkligen gjort sitt bästa och balarna är ganska tunga, bättre att skicka upp mina starka söner och sedan bjuda alla på varm choklad och smörgåsar uppe på loftet.

Leave a Reply

Översätt sidan »