1 objekt 365 dagar

Kuberna har kommit.

Kuberna

Efter att jag sett de  datastyrda gubbarna hos Jane så tänkte jag att det kunde vara en rolig grej att titta på. Jag tyckte de var lite dyra att köpa nya så jag kollade Tradera,  där fick jag tag på fyra stycken för 164 kr. Jag hade tänkt att ge dem till Lill-polarn som present.  Även om Lill-polarn är lite (mycket) jobbig av och till så hjälper han till så mycket han bara kan och är oftast på ett strålande humör.

Jag har ju inte inte så mycke leksaker kvar nu när mina söner är tonåringar och Lill-polarn har verkligen fått använda sin fantasi för att roa sig själv. Men nu har jag fixat dessa kuberna och har varit så himla spänd på vad han skulle tycka.

Lill-polarn blev helt sjövild över sina kuber och här kan ni höra vad han tycker.  Han vill att jag hjälper honom att skicka en chokladask till Jane. Spelade ingen roll att jag sa till honom att det var Janes dotter som hade köpt till sin pojkvän. Enligt Lill-polarn så måste det bara finnas en massa spännande saker hos Jane. Stockholm ligger ju inte på andra sidan jordklotet och en koffert hade han ju redan! Och han ville absolut vara hemma med sina kuber idag.

Leave a Reply

Översätt sidan »