1 objekt 365 dagar

Mitt, mitt!

Gungar

Nu har Micael åkt med Nina upp till Stockholm och just nu är det bara Lill-polarn och jag hemma. Känner att jag inte får riktigt bukt med krypinet jag håller på att städa, så jag tänkte tömma ut allt i dag och städa rent ordentligt.  Att lägga ut grejerna på Tradera är inte så dumt, vi har även lite möbler vi behöver bli av med.

Lill-polarn har passat på att plocka till sig lite bra-att-ha grejer och försvann ut i hallen. Efter en stund hörde jag en konstigt gnisslande ljud och  när jag tittade ut satt Lill-polarn och gungade för fullt. Han hade tagit en bit rep och en bräda av en gammal klätterstege som låg i krypinet.  Jag blev så förskräckt när jag såg honom uppe i luften, han hade inte röjt bort de gamla sakerna under, utan hade han ramlat av hade han landat rätt på den gamla ull kardan som låg på golvet.

Lill-polarn tycker det är kanon att jag röjer, för då blir det ju ett ledigt rum till! Ett till honom full med diverse skatter. Känner just nu att jag behöver lite kaffe, det jag plockar ut, verkar få fötter och ligger i krypinet igen när jag vänder mig om. Ibland hör man längst in i krypinet “mitt, mitt, mitt oj! MITT”

Leave a Reply

Översätt sidan »